Nog geen lid van Coöperatie DEP? Klik hier!
banner

Orgafert

Faciliteert het transport van uw stapelbare mest

divider

Aanvoeren van stapelbare mest, dat is waar we ons dagelijks mee bezighouden. Als zelfstandig onderdeel van Coöperatie DEP faciliteren we het traject van laden, transport en afzet in binnen- en buitenland.

We zijn er exclusief voor de leden van de coöperatie.

TRANSPORT

We zorgen ervoor dat uw stapelbare mest naar energiecentrale BMC Moerdijk wordt gebracht, waar het omgezet wordt naar duurzame energie.
Hiervoor werken we samen met verschillende transporteurs waar we een trouwe en langdurige samenwerking mee hebben.

Als Orgafert focussen we ons op service richting DEP leden, op tijd, volgens afspraak en zonder fouten. We streven naar een optimale planning, met minimale lege kilometers door gebruik te maken van opvrachten. Daarnaast sturen we op correcte administratieve afwikkeling richting leden DEP, overige leveranciers en energiecentrale BMC Moerdijk.

Direct uw ritten inplannen?

Ga naar de mijn-omgeving (binnenkort beschikbaar)

KWALITEIT

We beschikken over ons eigen kwaliteitsbeheersysteem, dit zorgt ervoor  dat we de beste kwaliteit mest aanleveren bij energiecentrale BMC Moerdijk, dit komt de opwekking van duurzame energie ten goede. Waar mogelijk geven we u persoonlijk advies over verbetering van uw mestkwaliteit. Ook kunt u terecht op onze kennisbank, hier vindt u meerdere tips en tricks, bijvoorbeeld het minimaliseren van waterinbreng.

 

ENERGIECENTRALE BMC MOERDIJK

Wij brengen uw mest naar energiecentrale BMC Moerdijk, waar het wordt verwerkt. De centrale van energiecentrale BMC Moerdijk is uniek, het is de enige op het Europese vasteland die pluimveemest omzet in groene stroom. Een ploeg van vakmensen werkt continue aan een optimaal proces. Het vereist kennis, inventiviteit en vakmanschap van de operators om het proces zo nauwkeurig mogelijk te regelen met als resultaat een efficiënt werkende centrale.

Wist u dat de centrale jaarlijks 350.000 ton stapelbare mest kan verwerken? Ook beschikt de centrale over een mestopslag van maar liefst 20.000m3.

Ga naar de website van energiecentrale BMC Moerdijk

STRUCTUUR

Orgafert is een 100% dochtermaatschappij van Coöperatie DEP. Het bestuur van Coöperatie DEP vormt tevens de Raad van Commissarissen van Orgafert.